Sådan finder du din nye elektriker

Af finde og ansætte en elektriker til at reparere eller vedligeholde de elektriske elementer i ens hjem er desværre ikke lige så simpelt, som man ellers lige umiddelbart skulle tro. Alt for ofte sker det, at folk ansætter en elektriker uden først at have lavet research. Derfor ender mange desværre ud med at hyre en elektriker, som ikke udfører deres arbejde ordentligt og som måske oven i købet kræver en urimelig høj pris – noget man naturligvis helst ønsker at undgå. Hvis du derimod ønsker at finde en dygtig og pålidelige elektriker, som samtidig forlanger en konkurrencedygtig pris, er det en rigtig god idé at bruge lidt tid på at baggrundstjekke de forskellige elektrikere. I samarbejde med en af de mest populære el-instalatører i København, har har vi udarbejde denne artikel, som skal hjælpe dig med at finde den helt rigtige elektriker.

el-installatør fra København

Husk ikke at gøre-det-selv
Først og fremmest er det yderst vigtigt at understrege, at elektrikere er professionelle fagfolk, som har gennemgået en længere uddannelse i el-arbejde. Og det er naturligvis ikke for sjov, at det kræver en særlig uddannelse for at blive autoriseret elektriker – det kræver nemlig en stærk faglig viden at kunne lave ordentlige og sikre el-løsninger. Det er derfor vigtigt, at du ikke selv forsøger at håndtere el-arbejdet i dit hjem, men at du i stedet ansætter en professionel elektriker.

Vælg en kvalificeret elektriker
Selvom man ikke skal gøre-det-selv, når det drejer sig om el-arbejde, er det alligevel vigtigt, at man har fokus på at finde en kvalificeret elektriker, som ved, hvad han laver. Sørg derfor altid for at undersøg, om den pågældende elektriker har den rette licens eller tilladelse til at udføre el-arbejde. I tilfælde af at du ansætter en lærling, skal du desuden altid sørge for, at han er under direkte opsyn af en autoriseret el-installatør. Dette skyldes, at en lærling endnu ikke er færdiguddannet, hvorfor han ikke er kvalificeret til at arbejde alene.

Vælg en erfaren elektriker
Det anbefales desuden, at du vælger en elektriker, som har været indenfor branchen i mange år. Derudover kan det også være en god idé at bede den pågældende elektriker om referencer, som man kan kontakte, for at høre hvad de mener om den pågældende elektriker. Det er nemlig altid mere pålideligt at høre, hvad andre kunder mener, frem for blindt at stole på virksomhedens ord. Er elektrikeren god og ærlig, vil han ikke holde dig fra at kontakte tidligere kunder. Derudover er der også god mulighed for at finde disse kundereferencer på internettet. Søger du eksempelvis efter en dygtig og billig el-installatør med lokation nær København kan du bruge Google til at søge efter “billig el-installatør i København”. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, om tidligere kunder har været tilfredse.

Tjek prisen
Afslutningsvist vil vi anbefale, at du altid undersøger, hvad gennemsnitsprisen for en elektriker er i dit lokalområde. På den måde kan du sørge, for at du ikke betaler overpris. Prisinformation vil ofte være at finde på virksomhedernes hjemmesider. Hvis ikke dette er tilfældet, bør du ringe til firmaet for at høre nærmere.

Vi håber, at ovenstående tips vil gøre det lettere for dig at finde en dygtig og troværdig elektriker, som du roligt kan overlade al el-arbejdet til.

GSR Teknik ApS
Amager Strandvej 124
2300 København S
Tlf.: 92260260

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *