Det skal du vide, inden du ansætter en tømrer

Det kan være svært at finde en tømrer til dine projekter i dit nærområde. Ligesom at det kan være svært for en tømrer på Østerbro at finde arbejde. Selvom det til tider kan være frustrerende og utilfredsstillende ikke, at kunne finde en kvalificeret tømrer i ens nærområde, skal man ikke ansætte den første, som man ser og hører om.

Det er vigtigt at spørge ind til sin tømrer og de arbejdsområder, der tilbydes. Ligesom at det kan være nyttigt, at ens tømrer har tilstrækkelig erfaring med sit arbejde. I denne artikel vil der være forslag til, hvad du kan spørge din kommende tømrer om uanset, hvilke projekter du gerne vil have udført.

Tømrer 2

Kvalifikationer og erfaringsgrundlag

Det kan være en god idé at spørge, om de har kvalifikationer og relevant erfaring indenfor deres profession. Det kan også være nyttigt at spørge, hvor længe de har arbejdet med de ydelser, som de tilbyder. En tømrer i Nordsjælland med relevant erhvervserfaring indenfor sin profession kan oftest være mere faglært eller kvalificeret end en snedker i Hellerup med lignende arbejdsområder. Dog er dette blot et eksempel, som ikke er ensbetydende med, at en tømrer med størst erfaring er de rette til at lave dine gulve i København, terrassen ud til haven eller forsatsvinduerne i din bolig.

Det kan også være en god idé at fortælle tømreren om dine projekter på forhånd. På den måde kan du vide mere om deres erfaringsgrundlag samt om deres kvalifikationer passer med det, som du ønsker.

Tegninger og porteføljer

Det er vigtigt, at du spørger ind til tidligere projekter hos den tømrer, som du overvejer at ansætte. Det kan også være nyttigt at se nærmere på din tømrers tidligere projekter, da det kan give dig en idé om, hvorvidt der er kvalifikationer og erfaring med det, som du vil have udført professionelt. Dette er som udgangspunkt en god tommelfingerregel, fordi tømrere og deres tidligere projekter kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt de er pligtopfyldende og punktlige med deres opgaver generelt set.

Som supplement til når du fortæller om dine projekter, kan du spørge din tømrer om at lave en plantegning af dine ønsker. På den måde kan du se, om dine opgaver forstås til fulde, og om de dermed vil blive udført korrekt.

Er du tilfreds med din kommende tømrer- eller snedker, deres erfaring indenfor faget, kvalifikationerne, tegningerne og porteføljerne – og har din næste tømrer eller snedker et godt omdømme blandt sine tidligere kunder, kan du spørge nærmere ind til deres priser, og om hvorvidt dine projekter kan udføres til en overkommelig pris.

Uanset om du søger en erfaren tømrer i Nordsjælland, i København eller et helt tredje sted, kan du være sikker på, at der findes en virksomhed med erfarne og kvalificerede tømre, der kan levere resultater af høj kvalitet.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4. th.
2100 København Ø
Tlf.  70 88 53 91

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *