Specialbyggede møbler

Lækre møbler i gode materialer, udført af fagfolk. Får dette dig til at tænke på dine bedsteforældres tunge egetræsmøbler? Måske leder det tankerne på smukt udskårne møbler, fra før den industrielle revolution, som nu står på museer. Få får i dag udført snedkerarbejde af fagfolk. I stedet køber man færdige løsninger, som er tilpasset den brede masse, frem for den enkeltes behov. Speciallavede møbler behøver slet ikke være gammeldags. Her er en række ting, en snedker kan hjælpe dig med, hvis du er træt af masseproducerede løsninger.

tømrer frederiksberg

Indbyggede skabe

I mange hjem, især i København, er der arkitektoniske detaljer, som kommer i vejen for indretningen. Tænk bare på hvor mange skråvægge, indhak og vinkler du har, som ikke er 90 grader. Mange har ligeledes alkovelignende “huler” især på de øvre etager af deres huse, som følge af udtag til vandrør og andre installationer. Dette er en åbenlys chance til at installere specialbyggede skabe. Det handler om at udnytte pladsen på en æstetisk måde. En god snedker vil kunne bygge dig et møbel som passer til rummet, udnytter det mest muligt og er funktionelt for dig. Du kan selvfølgelig også selv gå i gang med sav og hammer.

Specialdøre

især i Københavnsområdet ligger der mange ældre lejligheder som har udfordringer i forbindelse med døre og åbninger. På Nørrebro kan en tømrer hjælpe hvis du er så heldig at have en lejlighed med buede døre ud til opgangen. Andre steder ender toppen af døren i en bue, hvorved indehaveren er nødt til, at have en ny dør speciallavet, eller have dørkarmen modificeret, hvis man ønsker at opdatere døren. Endnu andre steder er problemet ikke mangel på døre, men at der ofte er for mange af dem i meget små lejligheder. Her kan en tømrer hjælpe med at konstruere pladsebesparende foldedøre, som ikke blot er 70’ernes harmonika-papdøre.

Køkkener

Køkkenet er husets hjerte. Hvis du alligevel er klar til at bruge mange penge på et nyt køkken, hvorfor så ikke få det speciallavet? På Frederiksberg vil en tømrer kunne  hjælpe dig med at udnytte dine dyre kvadratmetre og samtidig give dig et køkken som er helt dit eget.

Godt håndværk lever i bedste velgående, du skal bare finde en dygtig tømrer i dit område. Her vil du blive overrasket over, hvor lækre, holdbare og moderne møbler du kan få bygget, lige til dit behov.

Frederiksberg Tømreren
Niels Ebbesens Vej 7
Frederiksberg, 1911
Tlf: 40 79 50 60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *