TV inspektion af kloak

Der kan være mange grunde til kloakproblemer, og en kloak er normalt ret utilgængelig. De fleste virksomheder, der tilbyder kloakservice kan heldigvis foretage en TV inspektion, hvor man ved hjælp af avanceret udstyr og punktreparationer undgår at skulle grave hele kloaksystemet op for eksempelvis at reparere kloakken. Det gør derfor løsningen langt billigere.

kloakservice

Hvad er en TV inspektion

Når man laver en TV inspektion fører man et kamera ned i kloakken. Dette kan imens ses på en TV skærm, hvor kloakkens tilstand og eventuelle skader hurtigt vil kunne vurderes.

Hvornår laver man en TV inspektion?

En TV inspektion kan være nødvendig i mange tilfælde. Det kan være ved køb af et nyt hus, hvor kloakkens tilstand er vigtig at kende. Inden køb af et nyt hus, er det derfor en god idé at få en TV inspektion af husets kloak, så man kender til eventuelle skader og mangler, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Hvis du skal have tegnet en rørforsikring, kræver forsikringsselskaber i dag også et grundigt kloaktjek. Dette kan en TV inspektion også bruges til.

Ved en TV inspektion af kloakken kan man finde problemer i kloakken såsom brud på kloakrør, rodskader, forstoppelse, utætheder, sætningsskader og forskudte samlinger. Man kan også finde frem til diverse genstande og fremmedlegemer, der måtte ligge i kloakken, og så kan man ikke mindst finde frem til rotter.

Defekte kloakker kan medføre meget store udgifter. Det kan derfor være en god idé at få tjekket sin kloak med jævnlige mellemrum, så fejl og skader hurtigt kan udbedres, før de bliver mere omfattende. En TV inspektion giver en hurtig lokalisering af fejl og skader i kloakken.

De fleste virksomheder, der yder professionel kloakservice vil have mulighed for at udføre TV inspektion for både private, offentlige og erhvervskunder i forbindelse med en kloakservice eller kloakreparation. For eksempel tilbyder Leon Petersen A/S en professionel kloakservice i hele København og omegn, og de kan tilbyde at hjælpe med alle typer af kloakopgaver.

 

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 70 88 15 48

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *